duminică, 18 martie 2012

Vinete cu cartofi si usturoi copt

Ingrediente:
3 vinete mici
5 cartofi medii
1 capatana si 4 catei de usturoi
ulei de masline
sos de soia
sare, piper si boia de ardei dulce

Mod de preparare:
Se taie vinetele in rondele groase, se cresteaza si se presara cu sare, piper si ulei de masline.
Se curata cartofii, se taie in rondele groase si se amesteca cu ulei de masline, sare, piper si boia.
Intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt se pun cartofii intr-un strat si vinetele deasupra, se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor.
Dupa 15 min. se adauga in tava capatana de usturoi care a fost mai intai spalata, taiata la capete si unsa cu ulei de masline.
Cartofii si usturoiul se lasa in continuare la cuptor pana cand va fi si usturoiul gata (cand capata o culoare auriu-maronie).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu