Pulpa superioara de curcan fara os si piele 860g
1 Conserva ciuperci intregi 220g
1 cutie rosii decojite 150g
1 ceapa rosie 35g
1 morcov 130g
1 ardei gras rosu 195g
4-5 catei de usturoi 18g
vin alb sec 100ml
ulei de masline extravirgin 5ml
sare, piper, chimen
Mod de
preparare:
Pulpa de curcan se cresteaza cu un cutit si se aseaza intr-un vas
termorezistent uns cu ulei de masline.Se presara cu sare, piper si chimen iar in crestaturi se pune usturoiul taiat feliute.
Ceapa se taie pestisori si se presara peste pulpe.
Se adauga morcovul taiat rondele si ardeiul taiat fideluta.
Deasupra se pun ciupercile intregi, rosiile decojite si taiate cubulete si vinul alb.
Se acopera cu un capac si se baga la cuptor pentru app. 1,5 ore dupa care se mai lasa inca 30 minute fara capac.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu