duminică, 18 martie 2012

Muschiulet de porc cu legume la cuptor


Ingrediente:
Muschiulet de porc 970g
Morcov 275g
Pastarnac 200g
Telina 175g
Mere golden 315g
Ceapa 285g
Usturoi 72g
Sare, piper, boia

Mod de preparare:
Se taie legumele si merele bucati marisoare si se aseaza pe fundul tavii.
Muschiuletul de porc se cresteaza si se condimenteaza cu sare, piper si boia, dupa care se aseaza in tava.
Se adauga apa cat sa ajunga la jumatatea carnii, se acopera tava cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor.
Dupa aprox. o ora se intorce muschiuletul pe cealalta parte, se acopera din nou cu folie si se mai lasa la cuptor pentru inca o ora.
Usturoiul se face mujdei cu foarte putina sare si apa.
Cand s-au scurs cele doua ore se scoate carnea din cuptor si se da pe toate partile cu mujdei.
Legumele din tava se dau la blender si se obtine un piure.
Musciuletul se taie felii si se serveste cu piureul de legume.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu