Ingrediente:
pulpa de porc dezosata si degresata 1045g
ciuperci 575g
ceapa rosie 170g
morcov 145g
telina 60g
ardei gras rosu 108g
usturoi 50g
vin rosu sec 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul se taie rondele, ardeiul gras si telina se taie julien iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano.
Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama.
In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt apropae gata se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min.
pulpa de porc dezosata si degresata 1045g
ciuperci 575g
ceapa rosie 170g
morcov 145g
telina 60g
ardei gras rosu 108g
usturoi 50g
vin rosu sec 50ml
sare, piper, busuioc, cimbru si oregano
Mod de preparare:
Se curata legumele. Ceapa se taie fasii, ciupercile se pastreaza intregi, morcovul se taie rondele, ardeiul gras si telina se taie julien iar usturoiul feliute.
Carnea se taie si ea fasii si se condimenteaza cu sare, cimbru busuioc si oregano.
Intr-o tigaie se pune putina apa si se caleste ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana cand isi lasa destul de multa zeama.
In alta tigaie se rumeneste carnea (fara ulei sau apa). Cand s-a rumenit pe toate partile se adauga ciupercile si ceapa bine scurse de zeama, usturoiul, morcovul si telina si se acopera cu un capac. Cand s-a inmuiat morcovul se adauga ardeiul gras si se acopera la loc. Cand toate sunt apropae gata se adauga vinul si se mai lasa la foc mic inca 5-10min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu