sâmbătă, 13 octombrie 2012

Vrabioara de vitel cu cartofi copti in coaja



Ingrediente:
vrabioara de vitel 860g
unt 50g
ulei de masline 25ml
sare, piper, cimbru, busuioc
3-4 cartofi

Mod de preparare:
Se incinge uleiul impreuna cu untul intr-o tigaie.
Vrabioara taiata in felii groase se rumeneste pe toate partile in unt (doar pana ce capata culoarea usor maronie - 2-3min)
Vrabiara astfel rumenita se pune in folie de aluminiu (fiecare bucata in folie individuala), se condimenteaza cu sare piper, cimbru si busuioc si se adauga ulei si unt. Se strange bine folia de aluminiu si se da la cuptor pentru aprox 30-40min.
Cartofii bine spalati si necuratati de coaja se pun in folii de aluminiu individuale si se baga la cuptor alaturi de vrabioara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu