duminică, 14 octombrie 2012

Rulada din oua de prepelita si somon afumat



Ingrediente:
8 oua de prepelița
o mana de frunze de patrunjel
cateva fire de ceapa verde
crema de branza (Exquisa 0.2% grasime)
somon afumat
sare, piper
1 lingurita unt aromat (sau unt inmuiat amestecat cu ierburi aromate)
o lingura de lapte

Mod de preparare:
Bateti bine ouale cu un praf de sare si o lingura de lapte, piper, patrunjelul si ceapa verde tocate marunt. Intr-o tigaie incalziti putin unt, turnati compozitia de omleta si coaceti la foc mic, acoperit. Intoarceti si pe cealalta parte, sa fie bine coapta, apoi puneti pe o farfurie, ungeti cu crema de branza (cam o lingura), puneti o felie de somon afumat, astfel incat sa acopere toata suprafata omletei, rulati ca pe o clatita si apoi taiati in felii.
Am servit-o  cu rosii si masline rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu