Blat:
3 oua
3 linguri de zahar brut
3 linguri de faina
3 linguri de ulei
Mousse de zmeura:
150ml frisca
400g iaurt
400g zmeura
20g gelatina alimentara
Mod de preparare:
Blat:
Se bat albusurile spuma, se adauga apoi zaharul, galbenusurile, uleiul si la sfarsit gaina.
Se pune compozitia obtinuta intr-o tava rotunda cu fundul detasabil si se da la cuptorul incalzit pentru app. 10min.
Mousse de zmeura:
Se bate frisca cu iaurt.
Separat se paseaza bine zmeura si se amesteca cu zahar.
Se hidrateaza gelatina cu putina apa si se lasa 10min dupa care se adauga in zmeura si se pune pe foc pana se topeste gelatina.
Se lasa apoi la racit dupa care se amesteca cu frisca si iaurt.
Aceasta compezitie se toarna in tava, peste blatul facut anterior, si se tine la frigider peste noapte.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu