Ingrediente:
Vrabioara de
vitel 600g
2 cepe medii
sirop de
rodii 100ml (eu am folosit 50ml concentrat de rodii Darinne si l-am diluat cu
apa)
ulei de
masline 3 linguri
1 cană cu
apa
pătrunjel
verde tocat 1 legatura
sare si
piper dupa gust
Preparare:
Ceapa se
curata si se taie pestisori iar carnea se taie cubulete.
Se incinge
uleiul intr-o tigaie mai adanca (wok) si se prajeste carnea pana isi schimba
culoarea. Se adauga apoi ceapa si se prajesc impreuna la foc mare. Se adauga
siropul de rodii si apa si se fierb la foc iute până când carnea este bine
pătrunsă şi sosul s-a îngroşat. Se asezoneaza cu sare si piper si se adauga
patrunjelul tocat nu foarte marunt.
Eu l-am
servit impreuna cu orez salbatic (a carui reteta am mai dat-o aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu