Ingrendiente:
piept de curcan 800g
sare, piper
ulei de masline 2 linguri
busuioc tocat 2 lingurite
suc de lamaie 2 linguri
vin alb 200ml
rosii cherry 500 g
piept de curcan 800g
sare, piper
ulei de masline 2 linguri
busuioc tocat 2 lingurite
suc de lamaie 2 linguri
vin alb 200ml
rosii cherry 500 g
3 catei de
usturoi
1 legatura patrunjel
1 legatura patrunjel
Mod de
preparare:
Carnea de curcan sarata si piperata se prajeste in uleiul de masline pentru cateva minute. Se pune apoi intr-un vas de yena impreuna cu busuioc si usturoiul sfarmat din cutit, se stropeste cu zeama de lamaie, se adauga vinul si se da la cuptor pentru 40-45min.
Dupa 30 de min se adauga rosiile, oparite si curatate de coaja.Odata cu rosiile se adauga si patrunjelul tocat nu foarte marunt.
Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu salata. Eu l-am acompaniat cu o salata de rosii, castraveti, salata verde si seminte de quinoa.
Carnea de curcan sarata si piperata se prajeste in uleiul de masline pentru cateva minute. Se pune apoi intr-un vas de yena impreuna cu busuioc si usturoiul sfarmat din cutit, se stropeste cu zeama de lamaie, se adauga vinul si se da la cuptor pentru 40-45min.
Dupa 30 de min se adauga rosiile, oparite si curatate de coaja.Odata cu rosiile se adauga si patrunjelul tocat nu foarte marunt.
Se poate servi simplu, cu o garnitura de cartofi sau cu salata. Eu l-am acompaniat cu o salata de rosii, castraveti, salata verde si seminte de quinoa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu