duminică, 14 octombrie 2012

Orez negru cu creveti in sos de rosii

Crevetii in sos de rosii i-am mai facut si postat aici.



Ingrediente pentru orez negru:
orez negru 250g
1 ceapa rosie mai mare
1 lingura ulei de masline
sare si piper dupa gust

Mod de preparare orez negru:
Se caleste ceapa in uleiul de masline dupa care se adauga orezul si se prajeste putin.
Se adauga apa cat sa-l cuprinda si apoi treptat pana se fierbe complet orezul. (Orezul negru nu absoarbe aproape deloc apa si daca punem multa de la inceput va trebui apoi scurs pentru a putea fi servit. De aceea eu prefer sa adaug apa treptat, atat cat e nevoie.)
Se potriveste de sare si piper si se serveste cald impreuna cu crevetii in sos de rosii.


2 comentarii:

  1. Tu ti-ai facut blog si nu zici nimic... Tz tz tz.. Bataiee! :) Oricum felicitari.. Retetele sunt absolut delicioase! Ti-ai descoperit pasiunea ptr gatit? Pupici!
    A by the way, Claudia sunt, aka Kclaudyia :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pasiunea mi-am descoperit-o cu mult in urma...dar abia acum m-am decis sa o fructific :).
      Cred ca am zis la un moment dat pe la Marina, dat stii ca e against politics sa-mi fac reclama acolo :) dar pe fb am tot sheruit :)
      Ps: commentul tau e primul de pe blog :d Multumesc de apreciere :-*

      Ștergere