duminică, 11 noiembrie 2012

Pipote si inimi cu legume



Nu am mai gatit niciodata pipote si inimi si mi-am zis ca merita incercat. Rezultatul a fost unul delicios.
Prep Time:
Cook time:
Total time:
Ingrediente:
pipote si inimi: 700g 
ceapa rosie: 1 bucata 
usturoi: 1 capatana 
rosii: 2 bucati 
morcovi: 2 bucati 
ardei gras rosu: 1 bucata 
ardei gras verde: 1 bucata 
ulei de masline: 2 linguri 
sare, piper, cimbru, busuioc
Mod de preparare:
1. Am spalat si curatat inimile si pipotele de pielite si grasime.
2. Intr-o tigaie de tip wok am pus la calit in ulei de masline ceapa si usturoiul taiate marunt.
3. Dupa ce s-au calit putin am adaugat morcovul taiat felii.
4. Dupa 2-3 minute am adaugat si ardeii grasi taiati cubulete.
5. Dupa inca 5 minute am adaugat pipotele si inimile, sare, piper, cimbru, busuioc si rosiile blenduite.
6. Am mai pus putina apa si am lasat la foc mediu tigaia acoperita cu un capac aproximativ 1 ora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu