Nu am mai gatit niciodata pipote si inimi si mi-am zis ca merita incercat. Rezultatul a fost unul delicios.
Prep Time:
Cook time:
Total time:
Ingrediente:
pipote si inimi: 700g
ceapa rosie: 1 bucata
usturoi: 1 capatana
rosii: 2 bucati
morcovi: 2 bucati
ardei gras rosu: 1 bucata
ardei gras verde: 1 bucata
ulei de masline: 2 linguri
sare, piper, cimbru, busuioc
Mod de preparare:
1. Am spalat si curatat inimile si pipotele de pielite si grasime.
2. Intr-o tigaie de tip wok am pus la calit in ulei de masline ceapa si usturoiul taiate marunt.
3. Dupa ce s-au calit putin am adaugat morcovul taiat felii.
4. Dupa 2-3 minute am adaugat si ardeii grasi taiati cubulete.
5. Dupa inca 5 minute am adaugat pipotele si inimile, sare, piper, cimbru, busuioc si rosiile blenduite.
6. Am mai pus putina apa si am lasat la foc mediu tigaia acoperita cu un capac aproximativ 1 ora.
2. Intr-o tigaie de tip wok am pus la calit in ulei de masline ceapa si usturoiul taiate marunt.
3. Dupa ce s-au calit putin am adaugat morcovul taiat felii.
4. Dupa 2-3 minute am adaugat si ardeii grasi taiati cubulete.
5. Dupa inca 5 minute am adaugat pipotele si inimile, sare, piper, cimbru, busuioc si rosiile blenduite.
6. Am mai pus putina apa si am lasat la foc mediu tigaia acoperita cu un capac aproximativ 1 ora.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu